2017. december 17., vasárnap

Advent III.

Lassan itt a Karácsony, és én is a héten megkaptam az utolsó könyvcsomagomat. Bevallom a legjobban Dan Simmons könyvét vártam, az az ember egy csoda, a könyvei letehetetlenek.


A téli szünetben szeretném elkezdeni olvasni, remélem akkor mindenki békén hagy, nem kell kikérdeznem a gyereket, nem kell játszanom Szivaccsal, és egyébként is ne szóljon senki hozzám. ;-)
Valahogy az év vége fele egy kicsit tömegundorom van, alig tudom rávenni magam, hogy elmenjek a boltba. Az a tömegnyomor ami ott van! Sajnos nem vettem meg a sütéshez csomó mindent, amit pótolnom kell, pedig a jövőhét teljesen be van táblázva.

Lehet, hogy Szivacs megfázott, ami elég gáz. Egyrészt sajnáljuk a kutyát, másrészt szilveszterezni vinnénk magunkkal, ami két napos lesz, és baromira hideg szokott lenni, mert folyamatosan a szabadban vagyunk. Csak Szivacs ezt nem fogja díjazni, különösen ha akkorra gyógyul meg, itthon meg nem hagyhatjuk. Totál úgy érzem, mintha egy kisbabám lenne, aki most húzta keresztül a terveinket. Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...