Ez+az

Gyerkőc élete második versenyén volt, és a 11. lett. Mi nagyon örömködtünk Apjukkal, a gyerek meg zokogott, mert be akart jutni a 8 közé. A verseny alatt tapasztaltunk csúnya dolgokat is, pont egy Olimpikontól, akitől meg egyébként sem várnánk. Átvettük az edzőnk mondatát "Ölj vagy téged ölnek!" Kár, hogy tényleg ez van a páston.

El vagyok havazva rendesen. Még a blogot sem írom, mert annyira nincs időm. Munkahely, itthon, gyerkőc központi felvételije hármas között élem az életem. Ebből kifolyólag még 50 db könyvet sem tudtam kiolvasni idén. Közben szokás szerint rám vár a baráti társaság, hogy mindent intézzek a szilveszterrel kapcsolatban, ja meg persze kezdjem szervezi a jövő évi nyaralást is. Legalább 20 éve csinálom, most lett elegem! Letettem a lantot, csak még nem esett le a társaságnak. Egyáltalán nem érdekel, hogy mi lesz szilveszterkor.

Vasárnap Halloween party volt a hétvégi házunkban. Szerencsére jó idő volt, csodás színek és friss levegő. Pókokat kreáltunk lufiból, meg amúgy is idén a pókok voltak a főszereplők. Még aznap este sikerült "téliesíteni" házat is, hiszen ezután már csak ki-ki rohanunk néhány órára. Jöhet a tél! Apropó tél. Teljesen ledöbbentem, hogy mindenhol elkezdődött a "karácsonyozás", még november elsejét sem várták meg vele. 

Remélem most már tudok a blogra szánni egy kis időt, igyekszem nem elhanyagolni.



Megjegyzések

Szilvamag üzenete…
Jaj, nekem nagyon tetszik a vívás. Úgy szerettem volna, ha az én gyerekeim is művelnék ezt a gyönyörű sportot, de sajnos nálunk nincs ilyen.:(
A Halloweeni sütikék pedig nagyon ötletesek és jól néznek ki, biztos nagyon finomak is voltak és a buli is jó lehetett, gyerekből legalábbis úgy látom, hogy nem volt hiány. :D

Egyébként év elején még én is úgy gondoltam, hogy röhögve kiolvasok egy év alatt 50 könyvet, de be kell látnom, hogy a gyerekek és a munka mellett ez a dolog elég nehezen kivitelezhető.

amilgade üzenete…
Mi teljesen véletlenül "tévedtünk" a vívás irányába, de nem bántuk meg. Gyerkőc imádja, függetlenül attól, hogy heti négyszer van két órás edzése.

A csapatból még hiányzik 3 gyerek, ők sajnos nem tudtak eljönni. Kisebb siserahaddal megyünk mindenhova, néha úgy érzem, hogy osztálykiránduláson vagyok.;-) Gyerkőc egyke így "kénytelennek" vagyunk baráti társasággal menni mindenhova. :D A nyári nyaralás megszervezése a legproblémásabb, egyszerűen már túl sokan vagyunk.

Ez az évem a könyvek terén is változást hozott. Mindig szerettem a sci-fit és a fantasyt, de egyébként mindenevő vagyok, és ez látszódott az elolvasott könyveimen is. Idén valahogy csak a sci-fi és a fantasy csúszik. Alig olvastam mást, venni se nagyon vettem más stílusú könyveket. Na de ez is kell néha. ;-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Népszerű bejegyzések