Ez + Az

Amikor teljesen véletlenül belebotlasz néhány éves fényképekbe, és rájössz arra, hogy mennyi mindent csináltál/kreatívkodtál, az lehangoló. :-(

Pedig Gyerkőc jóval kisebb volt, mégis az olvasás mellett keresztszemeztem, varrtam és nem utolsósorban a gyerekkel vágtam, ragasztottam, festettem. És nem-nem nőtt az éves kiolvasott könyvek száma, hiába "nem csinálok semmit".
Szóval frusztrált vagyok egy csöppet.

A múlthéten Gyerkőc barátnője és annak a húga nyaralt a hétvégi házunkban. Így alkalmam nyílt megismerni a nagycsaládosok életét. Mit mondjak! Egész  nap etettem, mosogattam. Nem volt semmi, még most sem pihentem ki magam. Pedig nagyon aranyosak és jók voltak a lányok. Órákon keresztül fürödtek, rollereztek, este meg társasjátékoztak velem. Csak minden este olyan éjfél körül aludtunk el, és reggel korán keltem (csak én, ők húzták a lóbőrt vagy 10-ig). ;-) Ehhez én már öreg vagyok.

Na azt hiszem be kellene fejeznem a picsogást, helyette erőt kell vennem magamon, hogy elkészítsem a levendulás szívecskéimet (legalább).

Megjegyzések

Csenga üzenete…
Voltak termékeny időszakaid, akkor most ezt vedd úgy, hogy alkotói szabadságon vagy:)
Vannak időszakok mikor flottul megy minden, pedig nincs több időnk, és van amikor csinálhatnánk valamit a saját kedvünkre mégsem megy a dolog.
amilgade üzenete…
Ez igaz, de akkor is elég nehéz ezt elfogadni. Szóval ma bementem a méterárú boltba és egy kicsit vásárolgattam. A hétvégi lekvár főzés után, talán lesz időm varrogatni is.
Csenga üzenete…
Irigyellek a kézügyességedért! Majd mutasd meg mit varrtál!!:-)
(Én tavaly annyira durván belemerültem a lekvárkészítésbe, hogy kis szerencsével kihúzzuk a készlettel :D )
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Népszerű bejegyzések