Hírek az Agave Kiadótól

Új könyvek Christopher Moore-tól

Vasárnap este a Facebook-oldalán jelentette be Christopher Moore, hogy 2014 áprilisában jelenik meg az új regénye, és már dolgozik egy következőn is. A jövő évben várható könyve a 2009-es Fool folytatása lesz, és a The Serpent Of Venice címet kapta, az ezután várható - egyelőre se címmel, se megjelenési dátummal nem rendelkező - kötete pedig a Mocskos meló történetét göngyölíti tovább.

Moore hazai rajongói legutóbb tavaly novemberben A neccharisnyás papnő pajzán szigetét vehették a kezükbe - ez volt immáron a nyolcadik megjelenése az Agave Könyveknél. Legközelebb ismét ősszel találkozhatunk vele, ugyanis érkezik majd a Sacré Bleu, egy újabb lehetetlen mű a szerzőtől, főszerepben egy pékkel, aki Henri Toulouse-Lautrec-kel alkot nyomozópárost, hogy kiderítsék a rejtélyét Vincent van Gogh állítólagos “öngyilkosságának”.

Április 25-én jelenik meg Philip K. Dick új regénye, melynek címe:  Az utolsó szimulákrum



A háború dúlta Földön a sors és a körülmények egy különös csoportot hoznak össze: egy fasisztát, aki államcsínyt tervez, egy zongoristát, aki az elméjével játszik a hangszeren, egy First Ladyt, aki mindent a kezében akar tartani, és az utolsó praktizáló pszichiátert. És miközben a társadalom tetején állók a hatalomért marakodnak, az elnyomott alsó osztály kezd magához térni a kábaságból, egyre többet kérdez, egyre inkább tudatára ébred helyzetének és erejének.

Jövő szerda éjfélig 35% kedvezménnyel lehet előrendelni Az utolsó szimulákrumot Philip K. Dicktől, ráadásul limitált mennyiségben lehet vásárolni egy második könyvet is a szerzőtől féláron. Az akció itt vehető igénybe: http://www.agavebolt.com/778-az-utolso-szimulakrum.html 
Ha valaki csak az új regényt szeretné előrendelni, azt itt teheti meg: http://www.agavebolt.com/777-az-utolso-szimulakrum.html

Megjegyzések

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Népszerű bejegyzések