Nalini Singh: Borzongás

Nalini Singh ismét bevitte azt az ütést nálam, amitől napokig kómás vagyok, és a gondolataim nem szabadulnak a könyvtől. 
Már az első oldalon úgy felkelti az olvasó figyelmét, hogy az kitart teljesen a történet végéig. Ebben a regényben Judd Lauren, a kiugrott ex-mentál katona életének egy kis szakaszával ismerkedhetünk meg. Judd, családjával együtt a SnowDancereknél él, ők nyújtottak segítséget nekik akkor, amikor elhagyták a mentálhálót. Bár a család igyekszik megszokni az érzelmeket, de Judd maximálisan betartja az Elcsendesedés szabályait. Ehhez a férfihoz kezd vonzódni a falka egyik tagja, a mentálisan sérült Brenna Shane Kincaid. Pedig a lánynak igazán nagy segítség kellene, hiszem amióta elrabolta és megkínozta egy mentál pszichopata, úgy érzi megbolondul. 

Egy kicsit most elhagyjuk a DarkRiver falkát, és helyette a SnowDancerek és a Lauren család mindennapjaiba kapunk bepillantást.
Kétségtelen, hogy a legtitokzatosabb férfi Judd Lauren, és most az olvasó vele együtt kezdhet el érezni, szerelembe esni. Nekem kimondottan jó volt olvasni egy férfi mentál gondolatait. Brenna nem a legszimpatikusabb szereplő, akivel eddig találkoztam, de Judd alakja szerencsére ezt kompenzálja. A lassú szerelmi szál kibontakozás mellett persze továbbra is folyik a mentálok és az alakváltók "háborúja". Az eszközök egyre szennyesebbek, és egyre több az ártatlan áldozat. 
Judd személye megmutatja milyen  kegyetlen, és sivár a mentálok élete az Elcsendesedés után. De még ez sem elég nekik...

Ahogy letettem a könyvet, azonnal a kezembe szerettem volna venni a folytatást. Olyan sok elvarratlan szál van, és annyira jó belemerülni ebbe a világba. Az ember a történet olvasása közben kikapcsolódik, és feltöltődik. A sok borzalom mellett a mindennapok egyszerű szereplői elfelejttetik az olvasóval, hogy itt valódi háború folyik, ahol az a cél, hogy a mentálok, alakváltók és az emberek együtt tudjanak élni.
Bízom benne, hogy hamar megjelenik a sorozat következő része!
10/10

Megjegyzések

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Népszerű bejegyzések