Karen Marie Moning: A hajnalra várva


Végre megérkezett hozzánk is a Tündérkrónikák 3. része! Újra együtt kalandozhatunk MacKayla Lane-nel Dublin utcáin, kereshetjük együtt a Sinsar Dubh nevű könyvet, amiről hamar kiderül nem az amit hittünk eddig róla.
Mac két férfi között őrlődik, Barrons egyre sötétebb és fenyegetőbb, na meg persze FÉRFI. Szinte felforrósodik a könyv lapja, amikor megjelenik a színen. Csak az a kár, hogy a harmadik részben keveset szerepel, én többet szerettem volna "látni". ;-) A titokzatosság még mindig körüllengi, az írónő kevés információt csepegtetett róla, a szegény olvasó meg majd megőrül, hogy akkor most mi van.
A másik pasi, V'lane a tündér, aki viszont ebben a részben egyre szimpatikusabb, és jó sokat szerepelt is. Belépett harmadik főszereplőnek.
MacKayla egyre erősebb, és lassan fogalma sincs kinek mit higgyen, ki a barát és az ellenség. Jobban magára hagyatkozik, önálló döntéseket hozz, és megpróbálja fel/kihasználni az embereket (bocsánat, lényeket).

Olvasóként egyre több információt kaptam a Seelie és Unseelie világról, amik igazán érdekesek. Az új szereplők tökéletesen illeszkedtek a történetbe. Olvasás közben sokszor csendben mosolyogtam, a poénok aranyosak.
A befejezés nagyon ütősre sikeredett. Már most olvasnám a negyedik kötetet, kíváncsi vagyok mi lesz Mac-kel. Én már garantált vásárló vagyok! ;-)

Negatívumként meg kell említenem, hogy a harmadik kötet egyáltalán nem illik az előző két kötethez külsőleg. Nem tudom miért változtatta meg a kiadó, de nagyon fura, hogy a könyvek gerincén nem jelenik meg a hármas szám. Lehet, hogy csak engem zavar, de én szeretem ha a sorozatok egyformán néznek ki. Jó rájuk nézni. ;-)
9 pontot kap tőlem a könyv.

Megjegyzések

Zsani üzenete…
Szia! Nem vagy egyedül a borítóval... Haragszom érte nagyon, de sajna nem tudunk mit tenni:(
amilgade üzenete…
Most meg meg, ezt miért csinálták!!!!! Sikeres lett a sorozat, és úgy gondolták, hogy felpörgetik a kinézetét??? Erre az első kiadás előtt kellett volna gondolni!!! :-(
Zsani üzenete…
Biztos meg van az oka, miért ezt választották. Csak így pocsék együtt:(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Népszerű bejegyzések