2010

Most valami év végi összegzést kellene írnom ;-)
Bár könyvekről 2008-tól írok ide, de igazán 2009-től foglalkoztam vele rendszeresen. Sajnos nem tudok annyit olvasni, mint amennyit szeretnék. Így idén 56 db könyvet olvastam el, ami a tavalyi 40-hez képest fejlődést mutat (az igazsághoz hozzá tartozik, hogy 2009-ben másfél hónapot Amerikába töltöttem, ahol elég keveset olvastam).

Magyar íróktól mindösszesen 5 könyvet vettem a kezembe. Ez iszonyat! Mentségemre mondom, hogy régebben rengeteg magyar írótól olvastam.
Mint már egyszer említettem, az ízlésemet eléggé befolyásolták a különböző könyves blogok. Szerencsére pozitívan. Kihúztak a klasszikus világból, és egy csomó új író műveivel ismertettek meg. Köszönet érte!!!!!

Nem minden elolvasott regényről írtam, pedig szerettem volna, de elkövetem mindig azt a hibát, hogy az olvasás után csak nagyon későn kezdtem róla írni. Ez rengeteg befejezetlen posztot szült.

Késve, 2010. júniusában regisztráltam magam a Molyon. Egy ideig nem is használtam, de néhány hónapja beleszerettem.
Az egész blogolásban az a legjobb, hogy sok ismeretlen ismerőssel kerültem kapcsolatba, akiket tisztelek, és tudom, hogy a véleményükre támaszkodhatok.

2011 fogadalmai:
- több magyar írótól olvasás
- több poszt írás
- a Moly rendszeres használata, a házi könyvtáram felvitele a könnyebb nyilvántartás végett


Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok Minden Kedves Bloggernek, Molynak, Olvasómnak!!!!!!

Megjegyzések

Herman Annamária üzenete…
Hú, micsoda fogadalmak. Mennyire hasonlítanak az enyémekre :)
Kívánok sok jó könyvet az idei évre is. Nem olyan szörnyű dolog Amerikában tölteni pár hetet, én is lecserélnék érte pár könyv olvasását.
sajtosrolo üzenete…
Boldog új évet neked is!:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Népszerű bejegyzések