Csak szólok...(hogy ne felejtsd el!)

Susan Ee: Túlélők - Angelfall 2.

A nagysikerű akció-fantasy, az Angelfall folytatásában az angyalok dúlásának túlélői igyekeznek összefogni mindazt, ami megmaradt a régi világból. Mikor egy csapatnyi ember foglyul ejti Penryn húgát, Paige-et, azt gondolván, hogy egy szörnyeteg, a dolog elfajul és vérfürdőbe torkollik.
Paige eltűnik. Az emberek halálra rémülnek. Anya szíve majd megszakad.
Penryn fel-alá autózik San Franciscóban, a húgát keresve. De miért olyan üresek az utcák? Hová tűntek az emberek? Kutatás közben belebotlik az angyalok titkos tervébe, kezdi megérteni, hogy mi mozgatja őket, és teljes szörnyűségükben felsejlenek előtte rettenetes szándékaik.
Rafi eközben a szárnyait igyekszik visszaszerezni. Azok nélkül nem térhet vissza az angyalok közé, nem foglalhatja el az őt megillető helyét az élükön. Ha aközött kell választania, hogy visszaszerzi a szárnyait vagy megmenti Penryn életét, vajon hogy fog dönteni?

Emlékszem tavaly majdnem ilyentájt elfelejtettem a gyerekért az iskolába menni, mert a sorozat első részét olvastam. Azóta tűkön ülök, és várom a következő részt. Remélem a kiadó honlapján jelzett időpont pontos lesz, mert én már újraolvastam az első részt, minden szösszenetre emlékszem, csak már a kezembe lenne ez a fránya könyv!!!!

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Megjelenés: 
Elit start: 2014.12.16.
Egyébként: 2015.01.16.
Itt előjegyezheted!

Megjegyzések

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Népszerű bejegyzések