Nalini Singh: Angyalcsók (Angyali vadász 2.)

Előre le kell szögeznem, hogy aki nem olvastam az első részt, annak az egész bejegyzés spoiler lesz.

Az Angyalcsók ott folytatódik ahol az Angyalvér befejeződött, Elena elnyerte az angyalszárnyakat, és Raphael a kedvesét az angyalok városában "bújtatja". Elenának meg kell birkóznia a szárnyaival, és a leépült fizikai állapotával, na meg persze Raphaellel is, hiszen Ő mégiscsak egy arkangyal. Helyzete nem könnyű, a még törékeny testtel belecsöppen egy igazi angyalos politikai csatározásba, és személyét sokat sértésnek veszik.

Nagyon vártam már a folytatást, mert igazában ez a sorozat az első angyalos könyvem. A történet számomra lassan indul, és idegesítőnek találtam azt, hogy Elena átváltoztatásáról (arról, hogy miként történt) többször is olvashattam, hogy még véletlenül sem felejtsem el. Persze értem én, hogy az új olvasóknak kell elmagyarázni a dolgot, na de szerintem elég csak egyszer.
Menedék izgalmas, és még nem ismertem meg teljesen, ahogy az angyalok történelmét, mindennapjait sem. Gondolom a következő részben bővebben olvashatunk ezekről.

Elena és Raphael gyerekkorából néhány emlékképet kapunk, számomra az arkangyal így még izgalmasabb lett. Szerelmük kiteljesedik, de az évődésük nekem túl sok. A "nagy" jelenet, amikor végre együtt lehetnek, egyáltalán nem volt nagy, valahogy többre vágytam, talán azért mert a felvezetés jobban sikerült.

A könyv háromnegyed része lassan csordogál, de utána pörgőssé válik. A történet nem hoz meglepetést az olvasónak, és talán egy kicsivel több izgalmat is olvastunk volna.
Raphael nekem továbbra is szimpatikus a dührohamai és a birtoklási vágyai ellenére, hiszen el tudom képzeli, hogyha valaki annyi idős mint Ő, és olyan hatalommal bír, akkor már megszokhatta a parancsolgatást. Számomra Elena alakja ebben a könyvben egy kicsit elhalványult, de talán a Raphael-Elena szex huzavona miatt.

Nálam 8 pontot kapott a könyv. Természetesen várom a folytatást, ami talán izgalmasabb lesz egy kicsit.

Megjegyzések

Elhaym üzenete…
Remélem nekem is tetszeni fog. Nalini másik sorozata is érdekel?
amilgade üzenete…
Sajnos nem ismerem a másik sorozatát. :-( Tudsz valami bővebbet róla írni??
Ani üzenete…
Itt egy kis meglepi :)

http://konyvekhangja.blogspot.com/2011/02/o.html
Elhaym üzenete…
Másik sorozat:
http://elhaym.wordpress.com/2011/02/19/nagyon-vart-konyvek-6/

http://angelikablogja.blogspot.com/2010/07/vendegblogger-szinna-olvasmanyai-10.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Népszerű bejegyzések