Könyvespolcom

Amikor beköltöztünk Apjukkal ebbe a lakásba, először olyan nagynak éreztük, mindenünk elfért. A könyveink is. :-) Aztán teltek az évek, sokasodtak a könyvek, és apránként egy-egy könyvespolccal kiegészítettük a régit. Az eredmény totál káosz, mert értelemszerűen soha nem kaptunk ugyanolyan színű polcokat. Jó ideje halálra idegesített a színkavalkád, és a zsúfoltság. Nem éreztem jól magam, nem tudtam feltöltődni otthon. Idén nyáron erőt vettem magamon, és belevágtunk egy felújításba, átalakításba, habár Apjuk végig ellenezte. Nem is lett volna probléma, de a nyarunk nem úgy telt ahogy szerettük volna.

A bútorok megrendelése után apósom hirtelen meghalt, Apjuk elég nehezen tudta feldolgozni, gondatlanságból távozott a világunkból egy kórházban. Komolyan elgondolkoztunk a feljelentésen, igazságszakértőt is kerestünk, de aztán hagytunk mindent. Visszahozni nem lehet...
Eközben folyamatosan adogattuk a régi bútorokat, ezért a halotti torra az ülőgarnitúrán kívül nem sok minden maradt. A könyveket annyit pakoltuk az egy sarokból a másikba, hogy az ember ki is izmosodhatott tőle. A kellemetlen az volt, hogy volt olyan rokon aki soha nem járt nálunk csak most, és mi úgy néztünk ki mintha bomba robbant volna a lakás közepén. 
Közben a munkahelyemre is be kellett mennem, majd bent is ragadtam, mert az órarendet csináltam. Arról meg nem felejtkezhettem el, hogy aug. 31-ig a szakdolgozatom felét is el kellett volna küldenem. 2 héttel a 4x előtt kijelentem, hogy a büdös életbe nem akarok többet tanulni, pedig én tényleg nagyon szerettem. Lehet, hogy ebbe az is közrejátszik, hogy utálom azt, amit tanulok! Kettő szakdolgozatot simán megírtam, ez a harmadik kifog rajtam rendesen.
A teljes káoszban megvilágosodtam, hogy az asztalosnál megrendelt könyvespolcon nem fognak elférni a könyveim, mert az utolsó pillanatban változtattam a rendelésen. Apjuknak nem is mondtam, majd kiderül ha megjön, minek idegesítsem. ;-) A hab a tortán pedig az, hogy a megrendelt tapéta is késett kb 2 hetet, majd a falra feltéve azt láttuk, hogy áttetsző, amiről senki sem szólt a boltban. Egyedül a gardrób lett olyan amilyenre szerettük volna, benne a legújabb játékszeremmel, amit azóta sem tudtam megunni, a szárítógépemmel. Végre teljesült a kívánságom, és nekem is lett!!!! Jaj lányok ez valami isteni!!!!
A bútorok késtek, mert az asztalos elszabott valamit, és újra kellett rendelni az anyagot, sirály! Summa summarum kb. 2 héttel ezelőtt kaptuk meg a polcokat a többivel egyetemben. Alig vártuk, hogy rendet tegyünk és végre csak kinézhessünk a fejünkből. :-) Nekem tetszik, a könyvek tényleg nem fértek el, ezért anyukámhoz is vittem egy adagot, limitálva van a jövőbeni vásárlás, de ezt sem bánom (most még). 




Itt szoktam olvasni!

Szeretem az őszt! :-)


Megjegyzések

Fleur üzenete…
Nagyon hangulatos a nappalid!
Csenga üzenete…
A sok kellemetlenség ellenére, igazán jól sikerült. Tágas és világos, nagyon szép :-)
amilgade üzenete…
Köszönöm! :-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Népszerű bejegyzések